СПА център

СПА РОМАНС… Четиризвездно Спа преживяване!
В забързаното ни ежедневие времето никога не стига и не можем да намерим дори няколко свободни минути за себе си. И когато ни се струва, че е изсмукало и последните ни сили, е време да отдъхнем. В такива случаи е добре да знаем къде можем да се заредим с нова жизнена енергия, място, където да дадем простор на духа и мислите си. Нашата опитност и новаторство ще покачва Вашия жизнен тонус всеки ден, ще Ви кара да се усмихвате и да се чувствате добре. Ние Ви предлагаме всичко това!
Нека Ви поглезим в СПА Романс!

 

Работно време: 10:00 – 19:00ч. без почивен ден
Телефон за контакт: +359 / 52 385 410 ; 0885 887 008
Email: spa@romancesplendid.net 

Масажи

Масажът подобрява релаксацията, доброто съсътояние и самочувствие на човек. Подпомага отмората и почивката, възтановяването й има освежаващ ефект.

Сауни

Като комлимент към нашите гости, настанени в хотела,  достъпът до трите вида сауни /финландска, инфрачервена и парна баня/ е безплатен по време на целия престой.

Хидромасаж

Хидромасажната вана е истински лукс за сетивата.

Парна баня

За разлика от сухите сауни, парната баня се загрява от горещата пара в нея, в следствие на което и влажността е доста по – висока.

Терапии за тяло

Нашите SPA терапии за постигане и запазване на здраво и красиво тяло са не само полезни, но и приятни.

Релакс

Тук можете да се насладите на спокойна атмосфера.

Хаммам

Ритуалът смесил в себе си две традиции- Римска и Византийска.

СПА Терапии за лице

Всяка от нашите спа терапии за лице е среща с красотата идваща от природата.

СПА Ритуали

Избягайте от забързаното и натоварено ежедневие и опитайте някой от нашите ритуали, които ще доставят първокласно изживяване, наслада за тялото и сетивата.

СПА етикет

Ако разглеждате обстойно СПА зоната, ще ви направи силно впечатление пленителната тиха атмосфера, предразполагаща ви към цялостен релакс и приятно уединение. С цел да постигне точно този ефект върху вашето съзнание, центъра изисква от вас да спазвате няколко лесни, но и...